Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین،  معرفی کمیته انتخاب نماینده ایران در آکادمی اسکار و همچنین گمانه‌زنی در رابطه با این انتخاب احتمالی این کمیته برای ارسال به اکادمی اسکار یکی از مباحث داغ این روزها در فضای سینما است.

در میان اخبار گمانه‌زنی‌هایی از احتمال انصراف ایران از این رویداد سینمایی گرفته تا معرفی نماینده احتمالی ایران در اسکار ۲۰۲۳  وجود دارد و حتی گاهی این آثار نیز با یکدیگر اختلاف فراوان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید اسکار برای فیلم‌سازان و حتی علاقه‌مندان به حوزه سینما به‌مثابه یک جام‌جهانی در حوزه هنر باشد، فستیوالی که تمامی کشورهای دارای سینمای شاخص در هر دوره دغدغه شرکت در آن‌را دارند.

ایران هم از این موضوع مستثنی نبوده و چالش‌هایی را از ابتدا و برای معرفی کمیته انتخاب نماینده ایران در این آکادمی گذرانده‌است. چالش‌هایی که از ابتدا و با حدسیات رسانه‌ها مبنی‌بر تلاش معاونت امور بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی برای تمدید مهلت اعلام لیست اعضا این کمیته بود.

حال بعد از گذشت سه روز از این مهلت برخی از خبرگزاری‌ها لیست افراد پیشنهادی خانه سینما برای عضویت در این کمیته را اعلام کرده‌اند.

اسامی پیشنهادی فهرستی متنوع از دست‌اندرکاران صنوف مختلف سینما است که البته در بین آن‌ها از چهره‌های مشهور تا افرادی که پیش از این در سیستم دولتی سینما مسئولیت داشته‌اند، هم دیده می‌شود.

برخی از افرادی که از سوی خانه سینما به  بنیاد سینمایی فارابی معرفی شده‌اند، به این شرح است: محمدعلی باشه‌آهنگر، لیلا حاتمی، محمد بزرگ‌نیا، جواد طوسی، سیدجمال ساداتیان، بهمن اردلان، حامد شکیبانیا، پرویز شیخ‌طادی، محمد آلادپوش، مریلا زارعی، امیر جدیدی، سیدمحمود رضوی، احمد میرعلایی، رسول صدرعاملی، محمد داوودی، محمدرضا دلپاک.

نماینده سینمای ایران برای اسکار ۲۰۲۳ را معرفی کنید

البته احتمالا این لیست شامل افراد دیگری نیز بوده است و درنهایت هنوز از سوی فارابی اعلام نشده است که کمیته انتخاب نماینده ایران در اسکار درنهایت شامل چه کسانی است. همچنین تاکنون گزارش عملکردی از سوی این کمیته اطلاع رسانی نشده است؛ امری که در برخی از سال ها به درستی انجام می شد ولی اغلب روند اطلاع رسانی شفاف و به موقعی نداشته است و همین امر باعث گمانه زنی ها و بعضا حاشیه برای سینمای ایران شده است.

سینمای ایران تا ۱۱ اکتبر (۳ مهرماه) مهلت دارد که فیلم انتخابی خود را به آکادمی هنرها و علوم سینمایی اسکار معرفی کند.

نام فیلم‌هایی چون «جنگ جهانی سوم» اثر هومن سیدی، «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی، «شب، داخلی، دیوار» به کارگردانی وحید جلیلوند، «بی‌رویا» ساخته آرین وزیردفتری و… در میان آثاری دیده می‌شود که در این روزها از سوی رسانه‌ها به عنوان نامزدهای احتمالی انتخاب به عنوان نماینده ایران در اسکار مطرح شده‌اند.

کره جنوبی سومین کشوری است که به مراسم اسکار راه می‌یابد

کد خبر 698581 برچسب‌ها جایزه اسکار بنیاد سینمایی فارابی خانه سینما بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جایزه اسکار بنیاد سینمایی فارابی خانه سینما بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران کمیته انتخاب نماینده ایران ایران در اسکار سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، فیلم متئو گارونه با عنوان «من کاپیتان» که درام نامزد اسکار و درباره سفر حماسی ۲ مرد جوان آفریقایی است که تصمیم می‌گیرند داکار را ترک کنند تا به اروپا برسند و درام پائولا کورتلزی با عنوان «هنوز فردا هست» برندگان بزرگ شصت و نهمین دوره جوایز دیوید دی دوناتلو ایتالیا شدند.

«من کاپیتان» جایزه بهترین فیلم، کارگردان، تهیه‌کننده، تدوین‌گر و فیلمبردار و چند جایزه دیگر را برد و «هنوز فردا هست» که درباره وضعیت اسفبار یک زن خانه‌دار آزار دیده در رم پس از جنگ است و در ۱۹ بخش نامزد شده بود، ۶ تندیس دریافت کرد که بهترین کارگردان اول، بازیگر زن، بازیگر زن نقش مکمل، فیلمنامه و جایزه تماشاگران را شامل شد.

«هنوز فردا هست» که اولین تجربه کارگردانی پائولا کورتلزی، بازیگر محبوب ایتالیایی است و خود وی در آن نقش آفرینی هم کرده، به شکل سیاه و سفید یادآور سینمای نئورئالیستی ایتالیا است.

کورتلزی که ۵۰ ساله است، «هنوز فردا هست» را با بودجه‌ای حدود ۸ میلیون یورو (۸.۶ میلیون دلار) ساخته و فیلمش موفق شد تا بیش از ۳۹ میلیون دلار در ایتالیا فروش کند و «باربی» را شکست دهد. این فیلم که هنوز در حال اکران است، در فرانسه نیز با اقبال روبه رو شد و در حالی که از اواسط ماه مارس اکرانش را شروع کرد تاکنون بیش از ۴.۴ میلیون دلار فروش داشته اشت.

فیلم «ربوده شده» به کارگردانی مارکو بلوکیو دیگر فیلم موفق شب سینمای ایتالیا بود. این فیلم که برمبنای داستان واقعی پسری یهودی است که در قرن نوزدهم ایتالیا از خانواده‌اش گرفته شده و مجبور شده تا به دین کاتولیک درآید، برای بهترین فیلمنامه اقتباسی، طراحی تولید، لباس، گریم و مو برنده جایزه شد.

جوایز ویژه دوناتلو هم به میلنا ووکوتیچ بازیگر کهنه‌کار صحنه و سینمای ایتالیا اهدا شد که با فدریکو فلینی، لوییس بونوئل و آندری تارکوفسکی کار کرده است.

جایزه بهترین فیلم خارجی به فیلم «آناتومی یک سقوط» به کارگردانی ژوستین تریه رسید.

فهرست کامل برندگان جوایز دیوید دوناتلو ۲۰۲۴ چنین است:

بهترین فیلم: «من کاپیتان»، متئو گارونه

بهترین کارگردان: متئو گارونه برای «من کاپیتان»

اولین کارگردانی: پائولا کورتلزی «هنوز فردا هست»

تهیه کننده: «من کاپیتان»، متئو گارونه، پائولو دل بروکو

بازیگر زن: پائولا کورتلزی، «هنوز فردا هست»

بازیگر مرد: میشل ریوندینو، «پالازینا لاف»

بازیگر زن نقش مکمل: امانولا فانلی، «هنوز فردا هست»

بازیگر مرد نقش مکمل: الیو آلمانو، «پالازینا لاف»

فیلمنامه اوریجینال: فوریو آندرئوتی، جولیا کالندا، پائولا کورتلزی «هنوز فردا هست»

بهترین فیلمنامه اقتباسی: مارکو بلوکیو، سوزانا نیچیارلی، «ربوده شده»

فیلمبرداری: پائولو کارنرا، «من کاپیتان»

تدوین: مارکو اسپولتینی، «من کاپیتان»

مستند: ماریو مارتونه «کسی آن پایین مرا دوست دارد»

موسیقی فیلم: سابسونیکا، «آداجیو»

ترانه: «سرزمین من» از فیلم «پالازینا لاف»

طراحی تولید: «ربوده شده»

طراحی لباس: «ربوده شده»

طراحی چهره: «ربوده شده»

طراحی مو: «ربوده شده»

صدا: «من کاپیتان»

جلوه های دیجیتال: «من کاپیتان»

جایزه تماشاگران: پائولا کورتلزی «هنوز فردا هست»

جایزه جوانان: پائولا کورتلزی «هنوز فردا هست»

بهترین فیلم کوتاه: «گوشت فروش»، مارگریتا گیوستی

بهترین فیلم خارجی: «آناتومی یک سقوط»، ژوستین تریه

کد خبر 6096217

دیگر خبرها

  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • تصویر قدیمی از بازیگر معروف و برادرزاده‌اش + عکس
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • اعلام فهرست انتخاباتی جمعیت جوانان انقلاب اسلامی برای تهران + اسامی
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • هم اندیشی برای تولید آثاری فاخر و در خور دو هزار شهید استان
  • جزئیات توافق پیشنهادی آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی